Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
R&E Services

​R&E Services wenst u een voorspoedig 2022!

Gepubliceerd op 10-01-2022


Nu de eerste weken van het nieuwe jaar zijn aangebroken willen we graag even van ons laten horen. 2021 is voor iedereen een jaar vol uitdagingen geweest. We hebben problemen en oplossingen gekend, we hebben creatief moeten denken en er is een beroep gedaan op ons vermogen om aan te passen. Wij, als R&E Services, zijn trots op ons personeel dat jullie jezelf en ons daarin goed geholpen hebben. Ook onze klanten hebben vaak met ons meegedacht. Zoals onze overheid zegt; “Samen komen we door deze crisis heen” gaat voor ons zeker op. Hartelijk dank daarvoor.

In het licht van de veranderingen die de huidige maatschappij van ons vraagt, willen we graag onze manier van online communicatie met onze klanten en personeel vergemakkelijken. Onze website is gebruiksvriendelijker geworden. De openstaande vacatures worden wekelijks bijgewerkt. Uw reactie op een vacature wordt direct verwerkt en actie op ondernomen. Hiernaast zijn wij bezig met het opzetten van een online sociaal platform. 

Ook zijn open sollicitaties zeer gewenst. Door een groot netwerk van klanten kunnen we ook gericht voor u zoeken naar een passende baan. Dat geldt uiteraard ook voor bedrijven die op zoek zijn naar goed personeel. Contact middels social media; Instagram, Facebook, LinkedIn en Youtube is belangrijker dan ooit. Op dit moment zijn wij bezig met deze kanalen meer te gaan gebruiken en daarmee een groter online bereik te verkrijgen. Zowel voor personeel als bedrijven. Ook willen we hiermee onze herkenbaarheid vergroten. We nodigen u van harte uit onze social media kanalen te gaan volgen voor de meest recente informatie, vacatures en lopende projecten. Jullie mening en ideeën over onze sociale kanalen zijn zeer welkom. Neemt u een kijkje op ons online platform?

 

We wensen u het allerbeste voor 2022 toe!

Hartelijke groet,

Team R&E Services

Bron: Nikita de Bruijn

Actueel nieuws

  • Positieve verhalen en gedeelde ervaringen van klanten vinden wij erg belangrijk.
  • Woon jij in de Hoeksche Waard, ben je tussen de 16 en 27 jaar en wil jij je blijven ontwikkelen? Doe dan mee met HW doet, waarbij wij leerzame en...
  • Beste Collega’s, De afgelopen weken/dagen stijgt het aantal besmettingen met covid-19 zienderogen. Dat betekent voor R&E Services andermaal...