Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
R&E Services

Coronavirus (Covid-19) update2

Gepubliceerd op 13-10-2020

Capelle aan den IJssel, 13 oktober 2020

 

Betreft: Coronavirus (Covid-19) update.

Beste Collega’s,

De afgelopen weken/dagen stijgt het aantal besmettingen met covid-19 zienderogen.

Dat betekent voor R&E Services andermaal onzekere en turbulente tijden. Het aantal startende/nieuwe projecten zal wederom afnemen en lopende projecten zullen worden afgeschaald. Het ligt dan ook in de lijn der verwachtingen, dat het aantal ziekmeldingen bij de bedrijven gaan toenemen.

R&E Services ziet die tendens ook, er is een stijgende lijn aan ziekmeldingen, zowel Corona gerelateerd alsmede diverse andere fysieke en psychische klachten/ongemakken, al dan niet met een correlatie aan het onrustige tijdsbeeld. Voor de meeste van ons is het leven door de crisis minder leuk geworden, vooral het gebrek aan contact, spontaniteit en zekerheid speelt parten.

De eerste Coronagolf in maart/april hebben wij, als R&E, redelijk doorstaan, door de opgebouwde buffers, die wij in de goede jaren hebben kunnen opbouwen. Ook hebben wij door het toekennen van de NOW (noodmaatregel overbrugging voor werkgelegenheid) de eerste storm overleefd. 

Echter het lijkt erop dat ons dagelijks leven weer flink gaat veranderen met mogelijk nieuwe en aangescherpte coronamaatregelen, die zullen worden opgelegd. Vooral bedrijven in de horeca krijgen het zwaar te verduren, is de verwachting.

Als reactie op de te verwachte noodsituatie, kunnen wij niet anders dan uitbetalingen van niet gewerkte uren/weken door arbeidsongeschiktheid of leegloop opschorten tot aan het moment dat het UWV ons een voorschot/betaling van de NOW- regeling heeft gedaan! Naar verwachting gaat R&E Services vanaf 16 november 2020 de NOW-regeling 3.0 aanvragen, om de bedrijfscontinuïteit van R&E Services te kunnen blijven waarborgen.

Wij vragen hiervoor jullie begrip en geduld, gezien de uitzonderlijke en moeilijke situatie, waarin wij als totale gemeenschap verkeren. Wij rekenen dan ook op een goede en constructieve samenwerking.

Voor R&E is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers het belangrijkst. Wij volgen dan ook strikt de adviezen en richtlijnen van het ministerie alsmede het RIVM op.

Wij spreken de verwachting en het vertrouwen uit, dat wij als R&E, ook deze tweede crisis het hoofd kunnen bieden.

 

Met vriendelijke groet,

R&E Services BV

 

De directie

Bron: R&E Services BV

Actueel nieuws

  • Positieve verhalen en gedeelde ervaringen van klanten vinden wij erg belangrijk.
  • Nu de eerste weken van het nieuwe jaar zijn aangebroken willen we graag even van ons laten horen
  • Woon jij in de Hoeksche Waard, ben je tussen de 16 en 27 jaar en wil jij je blijven ontwikkelen? Doe dan mee met HW doet, waarbij wij leerzame en...