Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
R&E Services

Coronavirus (COVID-19)

Gepubliceerd op 16-03-2020Capelle aan den IJssel, 16 maart 2020

Betreft: Coronavirus (COVID-19)

Beste collega's,

Zoals iedereen weet, is er in december een uitbraak van een nieuw coronavirus ook wel Sars-Cov-2 genoemd. Het virus kan de ziekte COVID-19 veroorzaken. De meeste patiënten met dit virus hebben koorts- en luchtwegklachten. In Nederland, maar ook wereldwijd, worden er maatregelen getroffen om verdere verspreiding tegen te gaan.

Vanaf vandaag zijn ook alle basisscholen, middelbare scholen, mbo- scholen en kinderdagverblijven voor een aantal weken gesloten.

Ook de horeca, sportscholen, theaters, bioscopen en andere openbare gelegenheden sluiten de deuren.

In relatief korte tijd heeft het corona virus onze manier van werken, leven en samenzijn in onze maatschappij compleet op zijn kop gezet! Ondanks deze verwarrende tijden vragen wij jullie het hoofd koel te houden!

De medewerkers van R&E en directie zullen er alles aan doen om gewoon, zoals jullie gewend van ons zijn, hier op kantoor al het nodige te doen om een gezonde bedrijfsvoering te kunnen blijven garanderen! Dus normale kantoortijden en de telefoon zal gewoon beantwoord worden!

Wij willen jullie dan ook vragen het hoofd koel te houden en vertrouwen te hebben en te houden op een goede afloop! Ook willen wij een beroep op jullie doen om daar waar het kan gewoon aan het werk te gaan, namelijk het voortbestaan van ons bedrijf hangt nauw samen met een gezonde denkwijze van alle betrokkenen; management, kantoorpersoneel, gedetacheerden en vaste technische medewerkers. 

Massaal ziekmelden zal het voortbestaan van ons bedrijf dan ook ernstig bedreigen.

Voor R&E is de gezondheid en veiligheid van onze werknemers het belangrijkst. Als R&E volgen wij dan ook strikt de adviezen en richtlijnen van het ministerie van buitenlandse zaken alsmede het RIVM op.

Nogmaals vragen wij jullie het gezonde verstand te blijven gebruiken!

Wees attent tegen elkaar en help elkaar daar waar mogelijk.

Wij spreken dan ook het vertrouwen uit dat R&E voldoende fundament heeft om deze moeilijke en zware tijden samen met de medewerkers en partners door te komen.

Met vriendelijke groet,
R&E Services BV

Directie en medewerkers

Actueel nieuws

  • Positieve verhalen en gedeelde ervaringen van klanten vinden wij erg belangrijk.
  • Nu de eerste weken van het nieuwe jaar zijn aangebroken willen we graag even van ons laten horen
  • Woon jij in de Hoeksche Waard, ben je tussen de 16 en 27 jaar en wil jij je blijven ontwikkelen? Doe dan mee met HW doet, waarbij wij leerzame en...